Styrke / Core

Å begynne å trene styrke kan være den beste investeringen du noen gang gjør. Spesielt hvis du ønsker en sterkere kropp, mer muskler, mindre fett, bedre kroppsholdning og selvtillit. Med økt styrke vil du få bedre funksjonsevne i dagliglivet. Dette er uavhengig av alder og kan blant annet bidra til å holde deg frisk og takle utfordringer i hverdagen på en god måte. Styrketrening senker også aldringsprosessen og bidrar til å holde deg ung lengre. 

Som om ikke det er nok. Kanskje viktigst: det gir deg den kroppen du vil ha. Med mer muskler og mindre fett, blir huden strammere, og med de riktige øvelsene får du også bedre kroppsholdning. Summen av dette gir bedre selvtillit, større mestringsfølelse og en mer selvsikker person. 

For helsa er det også et stort pluss. Du reduserer risikoen for mange sykdommer, samtidig som det er positivt i den rehabiliterende fasen. Dette gjelder bl.a. KOLS, overvekt, diabetes type 2, høyt blodtrykk, hjerte- karsykdom, kreft, beinskjørhet, muskelsmerter og slitasjegikt.

Sykkel

Vi har sykkeltimer som passer for alle! Høy og lavintensitet, 45-60 og 75 minutter. Utholdenshetstrening på sykkel er lite belastende for kroppen, samtidig som du kan presse deg, om du ønsker. Du regulerer selv motstand og intensitet slik at timen passer deg. Bli med en av våre inspirerende instruktører på en superfin økt med fengende musikk.

Kondisjon / Dans

Trening som stryker din kondisjon, forbrenning, samt hjerte og lungefunksjon. Gruppetreningen gir deg en morsom og effektiv treningsøkt med inspirerende instruktører og konsepter som styrker din kondisjon, muskelstyrke, bevegelighet, koordinasjon og kroppsbevissthet.
 

Kropp & Sjel

Her trener vi styrke, stabilitet og bevegelighet med fokus på pust og avspenning. Vi styrker forbindelsen mellom kropp og sinn. Gruppetrening gir deg en morsom og effektiv treningsøkt med inspirerende instruktører og konsepter som styrker din kondisjon, muskelstyrke, bevegelighet, koordinasjon og kroppsbevissthet.

Spestaltimer

Dette er timer spesielt tilrettelagt for ungdom, godt voksne med kols og allergier. Gruppetrening gir deg en morsom og effektiv treningsøkt med inspirerende instruktører og konsepter som styrker din kondisjon, muskelstyrke, bevegelighet, koordinasjon og kroppsbevissthet.

Akropolis Dance Crew

Akropolis Dance Crew er en danseskole tilknyttet Sports Club Akropolis med undervisning på Akropolis Marienlyst og Akropolis Åssiden. Her tilbyr vi danseundervisning for elever i alle aldre, i flotte nyoppussede lokaler.

Vi er en danseskole med stort fokus på danseglede og utvikling av hver elev. Fordi vi har dette som fokusområde har vi relativt små danseklasser maksimalt 20 elever pr. klasse. Våre dansecoacher er opptatt av å skape et hyggelig og inkluderende miljø hvor alle føler seg velkommen. Våre danseklasser krever ingen bestemte forkunnskaper, vi jobber kontinuerlig med progresjon og utvikling av alle våre elever. Vi har også konkurranselag i samarbeid med Sirens Cheerdanceklubb som konkurrerer nasjonalt og internasjonalt i hip hop.

Alle våre elever avslutter hvert semester med en forestilling i Drammens Teater. Vi starter opp våre dansekurs 16 januar 2017, hvor vi har åpen uke i uke 3. Da kan alle som ønsker prøve så mange danseklasser de vil, så fremt det er ledig plass. 


SE TIMEPLAN FOR VÅREN 2017

Priser fra januar 2017

Danseklasser som varer i 45 minutter kr 1600,-
Danseklasser som varer i 60 minutter kr 1900,-
 
Vi har åpent for betaling med avtalegiro som kan deles opp i inntil 5 måneder.
Påmelding og betaling gjøres i resepsjonen på Akropolis.


Rabatter
Søsken eller klasse nummer 2 – 20% rabatt
Dansere med foresatte som trener på Sports klubb Akropolis – 15%

Hva betaler du for
Våre dansekurs går over 15 ganger og følger skolens ferier. Alle våre semestre avsluttes med en forestilling i Drammens teater, hvor alle våre elever er med. Våre forestillinger er en stor oppsetning med kostymer, scenografi, lys og sceneeffekter og alt som hører med til en danseforestilling i Drammens teater.
 
Våre barnedansklasser har et maksantall på 15 elever per klasse. Disse klassene har en dansecoach og en assistent. Alle våre andre klasser har et maksantall på 20 elever per klasse. Dette er for å sikre at alle elevene skal bli sett, oppleve mestring og individuell oppfølging. Samtidig legger vi også til rette for at elevene skal kunne bli kjent med hverandre, danne et sosialt fellesskap å bli trygge på hverandre og sin dansecoach.
 
Vi har flotte nyoppussede lokaler med flotte garderobeanlegg, oppussede dansesaler og flotte fasiliteter. På Akropolis Marienlyst er det gratis parkering fra kl. 18:00 og på Akropolis Åssiden er det gratis parkering hele døgnet. Det er god bussforbindelse til både Åssiden og Marienlyst med buss som stopper rett utenfor ved begge sentere. Akropolis Marienlyst ligger i gangavstand til togstasjonen i Drammen, som gjør det enkelt å benytte seg av tog.

I tillegg får du
Lounge og kafeområde som gjør det hyggelig for foresatte å elever og oppholde seg hos oss.
Gratis tråløst internett.
Betjent resepsjon fra kl. 08:00–22:00 hver dag.
Gratis barnepark som elever og søsken kan benytte seg av før og etter klasser
 
I tillegg har Sports Club Akropolis gode betingelser på medlemskap for foresatte til elever som danser hos oss med over 100 ulike fellestreningstimer per uke i store flotte nyoppussede lokaler, samt en stor kondisjons og styrkeavdeling. Se timeplanen til Sports Club Akropolis for mer informasjon. Dermed har både foresatte og danseelever mulighet til å trene og danse samtidig når de er hos oss.

Utstyr og bekledning
Det er ikke nødvendig med noe form for utstyr til noen av våre klasser. Vi ønsker at elevene som danser hip hop har på seg litt romslige klær, mens elevene som danser showjazz og girlystyle med fordel kan ha på seg litt mer kroppsnære plagg. For våre barnedansklasser er det helt valgfritt. Det er også en stor fordel om alle elevene har innesko, som ikke brukes utendørs. Våre showjazzklasser danser barbent.

Hva slipper du?
Som foresatt til en danser ved Akropolis Dance Crew er det ingen forpliktelser eller krav om bidrag på noen som helst måte. Derimot inviterer vi noen foreldre som ønsker til å bidra under forestillinger og eventuelle oppvisninger i forbindelse med nasjonale mesterskap i cheerdance.


Ta gjerne kontakt for spørsmål
Mail: dans@akropolis.no
Telefon 473 76 043

Mvh Emilie Engstrøm
Ansvarlig koordinator for dansepartiene på Akropolis