SYKKELSAL

Vi har sykkeltimer som passer for alle! Høy og lavintensitet, 45-60 og 75 minutter. Utholdenshetstrening på sykkel er lite belastende for kroppen, samtidig som du kan presse deg, om du ønsker. Du regulerer selv motstand og intensitet slik at timen passer deg. Bli med en av våre inspirerende instruktører på en superfin økt med fengende musikk.

ENERGISAL

Trening som styrker din kondisjon, forbrenning, samt hjerte og lungefunksjon. Gruppetreningen gir deg en morsom og effektiv treningsøkt med inspirerende instruktører og konsepter som styrker din kondisjon, muskelstyrke, bevegelighet, koordinasjon og kroppsbevissthet.

HARMONISAL

Her trener vi styrke, stabilitet og bevegelighet med fokus på pust og avspenning. Vi styrker forbindelsen mellom kropp og sinn.
 

FUNKSJONELL SONE

Å begynne å trene styrke kan være den beste investeringen du noen gang gjør. Spesielt hvis du ønsker en sterkere kropp, mer muskler, mindre fett, bedre kroppsholdning og selvtillit. Med økt styrke vil du få bedre funksjonsevne i dagliglivet. Dette er uavhengig av alder og kan blant annet bidra til å holde deg frisk og takle utfordringer i hverdagen på en god måte. Styrketrening bidrar til å holde deg ung lengre. 
 

SPESIALTIMER

Dette er timer spesielt tilrettelagt for:
1. Godt voksen timer 
2. NAAF(kols gruppa)
3. Buskerud Parkinsonforening
4. Mor og barn timerGruppetrening gir deg en morsom og effektiv treningsøkt med inspirerende instruktører og konsepter som styrker din kondisjon, muskelstyrke, bevegelighet, koordinasjon og kroppsbevissthet.