Tilbake

YOGAKURS- Ta neste steg!


NYHET! 4 ukers Yoga Kurs.

Ta Neste Steg


Velkommen til et kurs som går over 4 uker, der du får får en dypere forståelse for flere av de klassiske yoga-posisjonene.

Vi fordyper oss i øvelsenes utførelse, pust og effekt. Dersom du føler deg klar for å ta neste steg og lære mer, er dette kurset for deg.

Kurs går på på både avdeling Åssiden og avd Lier.

Kurset har begrenset plass slik at du som deltaker får individuell oppfølging.

Kurset holdes av Ragnhild Lien som har lang erfaring og stor kompetanse innenfor yoga.

Åssiden: mandager kl 17.00-18.00 med oppstart mandag 12. oktober

Lier: tirsdager kl 17.00-18.00 med oppstart 13. oktober

Pris for kurs er kr 750
 
Beskrivelsen av timene på kurset:

Dag 1: Solhilsen: Vi fordyper oss i solhilsen og ser nærmere på posisjoner og riktig utførelse, samt hensikten og effekten av en solhilsen. Her blir det også mulighet for å utforske og lære mer om hvordan hoppe frem og bak i solhilsen for dere som ønsker det, men dette er selvfølgelig valgfritt.

Dag 2: Mot vegg: Her utforsker vi flere av de klassiske yoga-posisjonene mot vegg for å få en dypere forståelse av utførelse, samt erfare en dypere effekt av posisjonene.

Dag 3: Armbalanser: Her jobber vi med en sekvens basert på det vi har fordypet oss i på dag 1 & 2, hvor vi mot slutten kommer til å leke oss med armbalanser for de som ønsker det.

Dag 4: Inversions: Denne dagen utforsker vi øvelser hvor hodet er lavere enn hofter og hvor vi styrke overkroppen. Muligheten til å utforske håndstående til vegg, med gode alternativer til dere som ikke ønsker denne øvelsen.
 

MELD MEG PÅ!

 
 
Tilbake