Tilbake

Egen yogatimeplan!Drammens beste og største yoga tilbud!

Det er med stor glede vi i høst presenterer et utvidet yoga tilbud. Vi tilbyr 13 ulike yogastiler fordelt på 27 timer på våre 3 sentre.

Hovedtilbudet ligger på avdeling Åssiden med 18 timer, hvorav 17 er drop-in timer og 1 er 15 ukers kurs. På denne avdelingen består vårt yoga tilbud av 3 kategorier:


Yoga Basic:
Timer markert hvite på timeplanen inngår i et vanlig medlemskap ved Akropolis Trening. Om du ikke er medlem hos oss kan du kjøpe klippekort a 10 - eller 15 klipp for å delta på våre yoga timer.
 

Yoga Pluss:
Legger du på 70 kr på ditt medlemskap kan du delta på Yoga Pluss timene, markert med lys grønn farge. Om du ikke er kunde hos oss kan du kjøpe klippekort a 10- eller 15 klipp for å delta på våre yoga timer. Her underviser våre erfarne og sertifiserte yoga instruktører et variert tilbud; Yin Yoga, Myk Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Flow og God Morgen Yoga .
 

Yoga Kurs:
Deep Flow er et 15 ukers kurs for deg som ønsker en fordypning av din yoga praksis igjennom en dypere forståelse og opplevelse av yoga, eller som ønsker en mer individuell oppfølging og tilrettelegging av din yoga praksis. 

Mor & Barn: 
Denne timen er spesielt tilrettelagt for deg som nylig har født barn og som ønsker tilrettelagt trening for Post fødsel sammen med barnet ditt. Her anvendes Yoga og Pilates som verktøy i samspill med barnet.

For mer informasjon og timebeskrivelser klikk her og klikk deg inn på "Kropp & Sjel".  

Ingen klippekort selges i forbindelse med kurs.


Priser


Yoga Basic:
Inngår i eksisterende medlemskap.
Uten medlemskap: Klippekort a 10 klipp: kr. 1690,-        Klippekort a 15 klipp: kr. 2390,-

Yoga Pluss:
Med medlemskap: Tillegg a kr. 70,- pr mnd på eksisterende medlemskap.
Uten medlemskap: Klippekort a 10 klipp: kr. 1690,-        Klippekort a 15 klipp: kr. 2390,-

Yoga Kurs:
15 uker:
Med medlemskap: kr. 1990,-
Uten medlemskap: kr. 2450,-


 

Tilbake