Tilbake

Bestill prøvetime på en SKILL time idag!

Mange har vel kanskje et elsk-hat forhold til intervaller på mølle? Men visste du at Skillrun fra Technogym er en mølle som faktisk hjelper deg å bli en bedre løper? Så uansett om du er en erfaren løper, eller i beste fall helt ny, er dette absolutt møllen for deg. Den gir deg tilbakemeldinger på løpsteknikk og forteller deg hvordan du kan forbedre deg underveis. Høres det for avansert ut? Ikke vær redd, vi garanterer at dette vil være den beste møllen du har løpt på - noensinne!

Løpebåndet med lameller, og dempingen er helt RÅ og gir deg følelsen av å løpe på en herlig mykt underlag. Du kan til og med lagre din favoritt rute utendørs i MyWellness appen, og løpe den eksakt samme ruten inne på møllen. Trener du mot neste års Holmenkollen opp? En LEK på SkillRun. Har du testet den enda? 
 


Book din plass på time i APP'en vår AKROTRENING eller bestill prøvetime HER
Video om SKILL Bike HER

Video om SKILL Run HER

Video om SKILL Row HER

(Tekst hentet fra Qicraft Norge sine sider om produktene). 

Så hva kan du gjøre i denne avdelingen? 

Det skilles mellom 3 hovedkonsepter; 

SKILL Kondisjon: Timer som foregår på enten SKILL Bike, SKILL Run eller SKILL Row. På disse timene varieres det i ulike løyper som utfordrer kondisjonen din. 

SKILL Run/SKILL Run Boost: Rene løpetimer som gir deg det du ikke selv får til. Gjennom nøye planlagte løyper og god veiledning fra våre coacher vil du GARANTERT bli en bedre løper. 

SKILL Bootcamp: Timene foregår i hovedsak gjennom 4 poster; SKILL Run, Kettlebells, på bokser og på SKILL row maskinene. 
Du utfordres på styrke, koordinasjon, spenst og hurtighet. 

Timene passer alle fra 14-100 år. 
Vi garanterer en morsom, inspirerende og ny opplevelse! 


Akropolis trening- gode opplevelser! 

 

Tilbake